понеделник, 6 февруари 2012 г.

06.02.2012


Днес се случи голяма трагедия в родна България! Едни видяха, че природата за пореден път ни показа, че не се движим в правилна посока и трябва да променим живота си. А други видяха множество наводнения, осем смъртни случая и хора останали без домове. Въпрос на гледна точка и разбиране.
В тези трудни моменти се моля, поне след трагедиите, хората да се обединят в молитвите си. Нека се помолим за тези, чийто живот, буквално за секунди, се промени към лошо. Мислите, които ще отправим за тях ще повдигнат съзнанието на българина, а и на цяла България. И ако ли не инак, то поне така можем да помогнем на тези страдалци. Нека да помогнем и на себе си, чрез тази благородна молитвена мисия, тъй като страдалци сме и самите ние - облякани в егоизъм и в охолство, самозабравени преживяваме за себе си, вместо да живеем за човечеството!
Амин

1 коментар:

pina каза...

Има една поговорка "всяко зло за добро".Това голямо зло ни накара да се обърнем към доброто в нас.Накара ни да разберем,че с егоизъм,алчност,
трупане на безсмислени богатства,живеене единствено и само за себе си НЕ СТАВА.Плаках,като видях колко много хора се отзоваха на зова за помощ на пострадалите хора.Плаках точно за това защото видях,че все още
сърцата ни не са се превърнали в КАМЪНИ!А щом има състрадание,съпричастност,топлина и ЛЮБОВ към ближния нищо на е загубено всичко ще възкръсне от разрухата още по красиво!